Arjan van der Zande
Podotherapeut bij Arvadez (sport)podotherapie in Enschede
Arjan van der Zande is podotherapeut en gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten. In de praktijk ziet hij voornamelijk cliënten met knieschijf-, pees- en overbelastingsklachten. Hij is werkzaam bij Arvadez in Enschede.
Michael de Levie
Podotherapeut

Expertise top 5

Peesklachten (75-99)

Overbelastingsklachten (>150)

Knieschijfklachten (>150)

Hardlopen (>150)

Groeipijn (>150)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

86
Peesklachten per jaar

Werkervaring

+16

Werkervaring sinds 2008
Over Arjan van der Zande

Arvadez is een innovatieve (sport) podotherapiepraktijk die zich onderscheidt door middel van kennis, flexibiliteit, onderzoeksmethodiek en geavanceerde onderzoeksapparatuur. De passie van Arjan van der Zande zit hem in het onderzoeken en behandelen van complexe klachten met een diepliggende oorzaak bij sporters maar ook bij niet sporters. Een patiënt kunnen helpen met een probleem die hem beperkt in het dagelijks leven of tijdens het sporten geeft enorm veel voldoening.

Wij behandelen klachten die voorvloeien uit een afwijkend functioneren. Wij nemen hier de hele keten in mee, een klacht staat immers nooit op zich zelf, zo kan de oorzaak van een knieklacht elders in de keten worden veroorzaakt of in stand gehouden worden. Een multidisciplinaire aanpak staat bij ons dus hoog in het vaandel.

Arvadez (sport)podotherapie
Buurserstraat 212
7544RG Enschede
Nederland

Contact

preloader