Het Team

The KneeClub bestaat sinds 2021 en is opgestart door drie sportfysiotherapeuten. Michael de Levie, Mathijs van der Meer en Matthijs van Keulen zijn gespecialiseerd in de knierevalidatie en zijn naast hun werkzaamheden in de praktijk, werkzaam in het ziekenhuis op de kniepoli (OLVG, Bergman Kliniek en Sint-Antonius ziekenhuis). Hun aandachtsgebied en interesse is de sportgerelateerde knieklacht. De voorste kruisband revalidatie is hun specialiteit.

Michael de Levie

Michael de Levie

Fysiotherapeut FysioHolland

Michael de Levie is sportfysiotherapeut en kniespecialist bij FysioHolland in Amsterdam. Michael draait een gezamenlijk kniepoli met Dr. Mutsaerts uit het OLVG. Naast Michael de Levie zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is hij voorzitter van de kenniskring knie voor FysioHolland. In 2007 behaalde Michael de Levie zijn diploma voor fysiotherapie. Al snel ontdekte Michael zijn passie voor knierevalidatie en sport. In 2011 gaat Michael samenwerken met Jules Alberga, die zijn de gedrevenheid voor het vak en vaardigheden aan hem heeft bijgebracht. Bevlogen door het vak en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen is The KneeClub en Kniepedia ontstaan. Een informatief en educatief platform met een all-in karakter voor de cliënt. Michael is de bedenker en oprichter van The KneeClub.

Mathijs van der Meer

Mathijs van der Meer

Fysiotherapeut FysioHolland

Mathijs van der Meer is fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en docent fysiotherapie. Bij FysioHolland Medicort heeft Mathijs zich ontwikkeld tot kniespecialist en begeleidt hij mensen bij hun knierevalidatie. Bij SportsClinic werkt Mathijs nauw samen met de orthopeden en sportartsen van het Sint. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Daarnaast is Mathijs medevoorzitter van de kenniskring knie binnen FysioHolland en werkt hij als docent fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mathijs vindt het belangrijk om met persoonlijke aandacht aan te sluiten bij ieder zijn individuele revalidatiedoelen en behoeften. Met behulp van wetenschappelijke kennis en praktische ervaring ambieert Mathijs een succesvolle revalidatie en optimale begeleiding voor iedereen. The Knee Club draagt bij aan deze ambitie.Mathijs is mede bedenker en oprichter van The KneeClub.

Matthijs van Keulen

Matthijs van Keulen

Fysiotherapeut SMC Amsterdam

Matthijs van Keulen sportfysiotherapeut kniespecialist en eindverantwoordelijke tav knierevalidatie bij sportmedisch centrum Amsterdam. Matthijs draait een gezamenlijk kniepoli met Dr. Mutsaerts uit het OLVG en met dr Engelsma in de Bergman kliniek. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is Matthijs van Keulen nog bezig met een master sport fysiotherapie aan de SOMT. In 2005 behaalde Matthijs zijn diploma voor fysiotherapie. Al snel ontdekte Matthijs zijn passie voor de knierevalidatie en sport. Waarna hij zich snel specialiseerde in knierevalidatie en met als focus de kruisband problematiek. Bevlogen door het vak en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen is The KneeClub ontstaan. Een informatief en educatief platform met een all-in karakter voor de cliënt. Matthijs is mede bedenker en oprichter van The KneeClub.

Missie & Visie

The KneeClub

Missie

Iedere cliënt verdient de best mogelijke zorg. Dat doet The KneeClub door de cliënt van goede informatie te voorzien en wegwijs te maken in het zorglandschap van therapeuten en artsen.

The KneeClub

Visie

The KneeClub is een informatief platform voor cliënten over de meest voorkomende knieklachten. Door het delen van informatie, blogs, podcast en meer kan de cliënt zijn of haar knieklacht de baas. 

Michael de Levie matthijs van keulen mathijs van der meer

Contact