Wouter van Goeverden
Fysiotherapie bij Dannenburg fysiotherapie BV in IJsselstein
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Multi bandletsel (35-49)

Achterste kruisband (15-24)

Knieschijfklachten (15-24)

Meniscus (75-99)

Voorste kruisband (75-99)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

41
Multi bandletsel per jaar

Werkervaring

+13

Werkervaring sinds 2011
Over Wouter van Goeverden

Sinds de start van zijn bachelor Fysiotherapie (Hogeschool Utrecht) is Wouter al geïnteresseerd in sportblessures en specifieker de onderste extremiteit. Na stages in sport-orthopedische 1e lijns praktijken is hij 11 jaar geleden gestart bij Fysiotherapie Utrecht Oost. Daarna heeft hij in 2018 de masteropleiding sportfysiotherapie (MPTS) afgerond aan de Avans+ in Breda.

Zowel tijdens zijn opleiding als werkzaam als fysiotherapeut is Wouter betrokken geweest bij verschillende sportteams (volleybal en hockey) uitkomend op nationaal niveau in Nederland.

In de dagelijks praktijk van Fysiotherapie Utrecht Oost, een specialistisch centrum voor sport en orthopedie, is hij betrokken bij het volledige revalidatieproces van (multi-ligamentair) knieletsel. Daarbij is er specifieke aandacht voor de sportspecifieke eindfase en daarmee return to play criteria voor terugkeer tot sport. In het revalidatieproces heeft hij binnen de praktijk zorg gedragen voor gestructureerde (tussentijdse) evaluaties dmv FDO’s (krachttesten, hoptesten, vragenlijsten).

Daarnaast wordt hij ingeschakeld bij de begeleiding van stagnerende danwel moeizaam verlopende revalidatietrajecten. Vanuit zijn expertise is hij actief bij kniecursussen en symposia en betrokken bij de sportpoli knie van het Diakonessenhuis.

Dannenburg fysiotherapie BV
Schepenensingel 31
3404 ES IJsselstein
Nederland

Contact

preloader