Mark Korte
Fysiotherapie bij Fysio Beweegcampus in Emmen
Mark is Sportfysiotherapeut en kniespecialist bij Fysio Beweegcampus Emmen. Hij is gespecialiseerd in behandeling van sport gerelateerde knieklachten en orthopedische revalidatie.
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Sport gerelateerde klachten (>150)

Peesklachten (50-74)

Knieschijfklachten (50-74)

Voorste kruisband (15-24)

Meniscus (15-24)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

150
Sport gerelateerde klachten per jaar

Werkervaring

+14

Werkervaring sinds 2010
Over Mark Korte

Mark Korte is sinds zijn eigen knieblessure op 16 jarige leeftijd in aanraking gekomen met fysiotherapie. Vanuit daar is de passie voor fysiotherapie en knieletsel ontstaan. Meetbare heldere doelen stellen, dat moet het startpunt zijn. Vanaf het afronden van de bachelor fysiotherapie in 2010 (Hanzehogeschool) is  zijn carrière gestart als fysiotherapeut in de eerstelijnspraktijk en bij voetbalclub SC Veendam. vanaf 2013 t/m 2022 was Mark werkzaam binnen het sportmedisch centrum in Groningen. Binnen het UMCG Groningen en het Martini ziekenhuis Groningen is de verdere ontwikkeling tot sportfysiotherapeut (Avans+) ingezet. In de setting van een sportmedisch centrum was de hulpvraag altijd gericht op het (kunnen blijven) uitvoeren van de gewenste sport. De ervaring in een sportmedisch centrum is uniek. De intensieve samenwerking met medisch specialisten, in het bijzonder sportartsen en orthopeden, zorgt voor een laagdrempelige samenwerking waarbij de wens van de sporter centraal blijft staan. De gedrevenheid van de sporter is altijd leidend; veilig terugkeren in de sport is vaak het gewenste einddoel. 

In 2023 is Mark zijn eigen praktijk gestart in de Beweegcampus in Emmen. Een multidisciplinair centrum waar hij met diverse specialisten (sportarts, podotherapeut, diëtist) samenwerkt. Daarbij worden korte lijnen onderhouden met de sportartsen en orthopeden in de regio. Tevens verzorgt Fysio Beweegcampus de fysiotherapie voor FC Emmen. 

 

Fysio Beweegcampus
Stadionplein 5
7825 SG Emmen
Drenthe
Nederland

Contact

preloader