Mariska van Gils
Fysiotherapie bij Fysiotherapie De Thij in Oldenzaal
Mariska van Gils is fysiotherapeute en kniespecialist bij fysiotherapie De Thij in Oldenzaal. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde knie aandoeningen.
Michael de Levie
Fysiotherapie

Expertise top 5

Sport gerelateerde klachten (>150)

Knieschijfklachten (75-99)

Peesklachten (50-74)

Voorste kruisband (35-49)

Meniscus (50-74)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

150
Sport gerelateerde klachten per jaar

Werkervaring

+21

Werkervaring sinds 2003
Over Mariska van Gils

Mariska is sinds 2005 werkzaam als sportfysiotherapeute met als bijzonder aandachtsgebied de knie. Vanaf de basisopleiding fysiotherapie tot en met haar Master stond de knie altijd centraal. De passie voor dit belangrijke gewricht zorgt ervoor dat zij altijd up-to-date is over de nieuwste en beste behandelstrategieën en zij nauw samenwerkt met orthopeden en sportartsen. Zo is de patiënt altijd verzekerd van de beste zorg. 

Naast haar expertise omtrent revalidatie, is zij actief bezig met preventie en het doen van wetenschappelijk onderzoek naar knieblessures. Als clubfysiotherapeute van O.H.C. Bully in Oldenzaal heeft zij vooral veel ervaring met onderzoek en revalidatie van acute knieblessures, maar ook knieklachten ten gevolge van overbelasting. “Tijdens de opleiding tot sportfysiotherapeut word je opgeleid om (prof-)sporters klachtenvrij terug te brengen naar hun oude niveau. Mijn doel zal altijd zijn de sporter op een hoger niveau terug te laten keren dan voor de blessure. Hier samen naartoe werken middels een revalidatie die op de individu is afgesteld, vind ik het mooiste onderdeel van mijn vak.

Fysiotherapie De Thij
Peterskamplaan 109
7576TM Oldenzaal
Nederland

Contact

preloader