Jordy van Tol
Fysiotherapie bij B&B Healthcare in Den Haag
Jordy van Tol heeft zich als sportfysiotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van knieklachten met als specialisme de voorste kruisband. Hij is werkzaam in Den Haag bij B&B Healthcare.
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Voorste kruisband (35-49)

Knieschijfklachten (35-49)

Meniscus (35-49)

Multi bandletsel (35-49)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

41
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+11

Werkervaring sinds 2013
Over Jordy van Tol

Jordy van Tol heeft zich als sportfysiotherapeut vanaf het begin al gespecialiseerd in knie en sport klachten. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en voorste kruisband. Hij ziet zijn werk als topsport, ook omdat zijn patiënten hem aan het hart gaan.

Hij heeft gewerkt met amateur- en topsporters. Van de jeugd van Excelsior Rotterdam tot de schaatsers van Holiday on Ice die hij heeft begeleid op een reis naar Australië en Nieuw Zeeland. Zij presteren op topniveau en verwacht van hun fysiotherapeuten hetzelfde topniveau. Maar ook voor een amateursporter is het belangrijk om hetzelfde niveau van fysiotherapie aan te bieden.

In 2019 heeft Jordy zelf kruisband en mijn meniscus gescheurd. Na een operatie is het samen met zijn collega’s gelukt om na een jaar weer topfit te kunnen presteren. Deze ervaring gebruikt hij om zijn patiënten op zowel fysiek als mentaal vlak te kunnen ondersteunen. 

B&B Healthcare
Laan van Kans 11
2496VB Den Haag
Nederland

Contact

preloader