Dimitri Stefas
Fysiotherapie bij Fysio Oude IJsselstreek in Terborg
Dimitri Stefas is fysiotherapeut en kniespecialist bij Fysiotherapie IJsselstreek in Terborg. Zijn specialisme is de behandeling van de voorste kruisband, maar ook voor andere knieklachten kan je bij hem terecht.
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Voorste kruisband (35-49)

Knieschijf instabiliteit (35-49)

Sport gerelateerde klachten (>150)

Meniscus (35-49)

Multi bandletsel (25-34)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

41
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+30

Werkervaring sinds 1994
Over Dimitri Stefas

Dimitri Stefas is sinds midden jaren ’90 in toenemende mate geinteresseerd in traumatisch knieletsel. Dimtri is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten met specifieke interesse in de voorste kruisband. Door mijn werksetting, door de jaren heen werkte in in binnen- en buitenland, behandelde ik zowel recreatieve als professionele sporters met intra-articulair knieletsel. In de afgelopen 25 jaar is de aanpak behoorlijk veranderd, maar in de basis blijft het keihard trainen en de patient blijven uitdagen in intensiteit en complexiteit van de oefenstof.

In de laatste 11 jaar heb ik mijn eigen praktijk Fysio Oude IJsselstreek kunnen inrichten om de best mogelijke zorg rondom knieletsel te bieden. Dat betekent niet alleen het optimaliseren van de facilitaire voorzieningen zoals professionele kracht- en conditietoestellen, maar ook veel vloeroppervlak en gestandaardiseerde testsituaties. Tevens is er de mogelijkheid om buiten op het speelveld veldrevalidatie te verzorgen.

In de samenwerking met collegae intern, maar ook huisartsen en medisch specialisten probeer ik zo snel mogelijk de meest adequate zorg te bieden. Duidelijkheid en het uitleggen van een routekaart is hierin zeer belangrijk. Zo heb ik in de afgelopen 25 jaar mezelf als Sportfysiotherapeut MSc kunnen ontwikkelen en de ontwikkeling rondom de zorg van de knie zien verbeteren. In de dagelijkse praktijk zie ik louter patienten met sportgerelateerde knie- en heupklachten, waarvan het merendeel knieletsel (voorste kruisband) is.

Fysio Oude IJsselstreek
Industrieweg 142
7061AV Terborg
Nederland

Contact

preloader