Bas Oostvogel
Fysiotherapie bij TeamFysiek in Enter
Bas Oostvogel is fysiotherapeut en gespecialiseerd in de behandeling van de voorste kruisband en sportgerelateerde knieklachten. Hij is werkzaam bij TeamFysiek in Enter.
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Voorste kruisband (25-34)

Multi bandletsel (15-24)

Achterste kruisband ()

Peesklachten (25-34)

Sport gerelateerde klachten (>150)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

30
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+17

Werkervaring sinds 2007
Over Bas Oostvogel

Bas Oostvogel is sportfysiotherapeut. Mede door zijn eigen kruisbandverleden hebben de ligamentaire letsels van de knie vanaf de opleiding fysiotherapie altijd zijn speciale aandacht gehad. Voorheen was hij 8.5 jaar werkzaam binnen het profvoetbal en sinds 2016 in de particuliere praktijk in Enter. Hier zijn veel fysiotherapeutische disciplines aanwezig, maar zelf ziet hij voornamelijk de knietrauma’s. 

De praktijk is volledig ingericht voor een optimale revalidatie. Voor het trainen en meten van kracht maakt hij bijvoorbeeld gebruik van het flywheelsysteem als onderdeel van een revalidatietraject. Naast het behandelen van patiënten draagt hij graag en continue bij aan initiatieven om de (knie)zorg te optimaliseren. Het gehele traject van blessure, (pré) operatie, revalidatie, terugkeer in de sport en een recidief (proberen) te voorkomen blijft een inspirerende route. 

De fysieke en mentale voorwaarden waar we grip op proberen te krijgen, de individuele verschillen en het intensieve proces maakt elke revalidatie een nieuwe uitdaging. Niemand verdiend een kruisbandblessure, maar mocht je in deze situatie belanden dan staat hij graag klaar.

TeamFysiek
Middenplein 16
7468NA Enter
Nederland

Contact

preloader