Anne Pauw
Fysiotherapeut bij Fysiotherapie M. van der Ploeg in Angeren
Kinderen met knieklachten zijn geen kleine volwassenen. Zij verdienen aandacht en expertise in hun revalidatie en terugkeer richting de sport.
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Sport gerelateerde klachten (35-49)

Knieschijfklachten (15-24)

Voorste kruisband (15-24)

Groeipijn (35-49)

Overbelastingsklachten (25-34)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

41
Sport gerelateerde klachten per jaar

Werkervaring

+12

Werkervaring sinds 2012
Over Anne Pauw

Anne Pauw is sinds 2012 zichzelf aan het specialiseren in het behandelen van de jonge sporter. In 2016 behaalde ze haar master kinderfysiotherapie en sindsdien behandeld Anne kinderen met knieklachten. Door samen te werken met de sportfysiotherapeut heeft ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot een kinderfysiotherapeut met speciale aandacht voor het sportende kind. 

Anne behandeld kinderen met knieblessures variërend van overbelasting-, groeiproblemen tot ernstigere knieletsels. Ze behandeld eveneens kinderen na een voorste kruisband letsel en/of reconstructie, maar ook kinderen met knieschijf instabiliteit (patella luxaties) en/of stabiliserende operaties helpt ze herstellen. Naast haar werkzaamheden binnen de praktijk geeft Anne met een collega sportfysiotherapeut (Dimitri Stefas) de cursus Sportrevalidatie bij kinderen voor het NPI. Daarnaast is ze als docent verbonden aan Avans+ sinds 2021

Fysiotherapie M. van der Ploeg
Jan Joostenstraat 40a
6687AC Angeren
Nederland

Contact

preloader