Reinoud Brouwer
Orthopedisch chirurg bij Martini Ziekenhuis Groningen in Groningen
Reinoud Brouwer is orthopedisch chirurg sinds 2003 en is gespecialiseerd in de knie en behandeling van de voorste kruisband blessure. Hij is werkzaam in het Martini Ziekenhuis in Groningen.
Michael de Levie
Orthopedisch chirurg

Expertise top 5

Voorste kruisband (>150)

Sport gerelateerde klachten (>150)

Meniscus (100-149)

Multi bandletsel (50-74)

Knieprothese (100-149)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

150
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+21

Werkervaring sinds 2003
Over Reinoud Brouwer

Reinoud Brouwers is orthopedisch chirurg sinds 2003. Hij is werkzaam in het Martini Ziekenhuis is Groningen. Naast de algemene orthopedie heeft Reinoud specifieke interesse en expertise op het gebied van kniepathologie. 

Zijn aandachtsgebieden zijn: sport, trauma en posttraumatische afwijkingen. (O.a. voorste- achterste kruisband, gecombineerd bandletsel, meniscus etc)

 Reinoud Brouwers is in 1993 afgestudeerd als arts en opgeleid in het Erasmus MC in Rotterdam en Haga ziekenhuis in Den Haag. In 2006 is Reinoud gepromoveerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam op het proefschrif: “Unicomparmental osteoarthritis of the knee. Diagnosis and treatment of malalignment.

Behalve als arts is hij actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek van nieuwe ontwikkelingen in de diagnose en behandeling van knieproblematiek. Daarnaast geeft Reinoud onderwijs op nationaal en internationaal congressen. Verder is hij consulent bij de medische staf van FC Groningen en SMA (Sport Medisch Advies) bureau. 

Martini Ziekenhuis Groningen
Van Swietenplein 1
9728NT Groningen
Nederland

Contact

preloader