Matthijs Krijnen
Orthopedisch chirurg bij OLVG in Amsterdam
Matthijs Krijnen is orthopeed en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband behandeling. Hij werkt in het OLVG in Amsterdam en op het Medisch Centrum Jan van Goyen.
Michael de Levie
Orthopedisch chirurg

Expertise top 5

Voorste kruisband (>150)

Meniscus (100-149)

Multi bandletsel (35-49)

Knieprothese (>150)

Sport gerelateerde klachten (>150)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

150
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+13

Werkervaring sinds 2011
Over Matthijs Krijnen

Matthijs Krijnen is orthopeed en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband behandeling. In 2008 is Matthijs gepromoveerd aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn opleiding in UMC Utrecht en OLVG een travelling fellowship gevolgd in groot Londen bij verschillende sportorthopeden onder wie Andy Williams, clubarts van Chelsea. Sinds 2011 werkzaam als orthopedisch chirurg in OLVG en Medisch Centrum Jan van Goyen. Samen met collega Mutsaerts is Matthijs volledig toegelegd op kniepathologie.

In 2017 met de Dutch Knee Society heeft Matthijs het eerste travelling fellowship voor kniespecialisten gevolgd bij verschillende vooraanstaande knie experts in de UK (Bristol, Southampton, Oxford, Londen). Tevens is hij plaatsvervangend opleider in OLVG en houdt Matthijs zich graag bezig met onderwijs. Binnen de commissie onderwijs van de Nederlandse Vereniging van Arthroscopie is hij course director voor beginners en advanced courses voor orthopedisch chirurgen. 

In het knieteam van OLVG hebben we ruime orthopedische kennis en ervaring op het gebied van ligamentair letsel, prothesiologie en zijn we een verwijscentrum voor revisie operaties. In samenwerking met verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten zorgen we voor de optimale behandeling van uw knieprobleem.

OLVG
Jan Tooropstraat 164
1061AE Amsterdam
Nederland

Contact

preloader