Henk van der Hoeven
Orthopedisch chirurg bij Bergman in Naarden
Henk van der Hoeven is orthopeed en kniespecialist bij de Bergman Clinics in Naarden. Hij is gespecialiseerd in de knie en de behandeling van de voorste kruisband blessure.
Michael de Levie
Orthopedisch chirurg

Expertise top 5

Voorste kruisband (100-149)

Achterste kruisband (15-24)

Knieschijf instabiliteit (15-24)

Meniscus (>150)

Multi bandletsel (15-24)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

125
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+35

Werkervaring sinds 1989
Over Henk van der Hoeven

Henk van der Hoeven is orthopeed en kniespecialist bij de Bergman kliniek in Naarden. Tijdens zijn opleiding is hij vroeg geïnteresseerd geraakt in de sportorthopedie, met name de behandeling van knie- en schouderletsels. Door het besluit in een vroeg stadium samen te werken met een sportfysiotherapeut was hij in de gelegenheid een overwogen advies te geven over de behandeling van letsels, hetzij conservatief of operatief. Dit heeft geleid tot een positie in de nationale topsport betreffende de benadeling van vele topatleten. Tevens zijn, zijn werkzaamheden voor diverse sportbonden (handbal, volleybal, judo, etc.) een belangrijk aspect van zijn werk. 

Sinds enkele jaren is hij geclassificeerd als High Performance Partner van het NOC/NSF aangaande de diagnostiek en behandeling van A- en B-sporters. Tevens is er een maandelijks spreekuur met de bondsarts en fysiotherapeut van de KNVB. Naast zijn klinische werk is hij betrokken bij de Kon. Ned. Hockeybond als voorzitter van de Medische Commissie. Tevens is hij lid van de Raad van Toezicht van de Sport en Beweegkliniek in Haarlem en van de nieuw opgerichte vereniging VEJOS (vereniging voor jongen orthopeden en sportartsen). 

Bergman
Rijksweg 69
1411GE Naarden
Nederland

Contact

preloader