Yara van Gendt
Psycholoog bij WOUW Performance Coaching in Zeist
Yara van Gendt is sportpsycholoog en werkzaam in Zwolle en Zeist (KNVB Campus). Ze is gespecialiseerd in de mental performance coaching.
Michael de Levie
Psycholoog

Expertise top 5

Mental performance coaching (>150)

Angst en stress (>150)

Overbelastingsklachten (>150)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

150
Mental performance coaching per jaar

Werkervaring

+9

Werkervaring sinds 2015
Over Yara van Gendt

Yara van Gendt heeft haar achtergrond in de sociale-, arbeids- en organisatiepsychologie. Haar Master heeft ze gedaan in de sport- en prestatiepsychologie met vervolgens de postmaster tot geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. 

In Zwolle heeft Yara haar eigen praktijk opgezet, waar ze millennials, werknemers, sporters, teams en coaches binnen verschillende sporten begeleidt. Daarnaast geeft zij les in sportpsychologie op o.a. de Hogeschool Utrecht, verzorgt zij workshops en lezingen bij sportverenigingen en bonden en faciliteert zij teamsessies in het bedrijfsleven.

Afke en Yara runnen de maatschap WOUW Performance Coaching vanuit de KNVB Campus in Zeist waar ze naast projecten in de sport ook werken aan projecten in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Samen hebben ze onlangs het boek ‘Leren Revalideren – Hoe je optimaal herstelt van een blessure en er sterker uitkomt’.

WOUW Performance Coaching
Woudenbergseweg 56
3707HX Zeist
Nederland

Contact

preloader