Performance

Diverse materialen om de sportprestaties te verbeteren

Waterbag

LMX1570 LMX. Aqua bag (size S – L)

De LMX1570 LMX. Aqua bag is perfect te gebruiken in functionele trainingsruimtes en Personal training studio's maar ook voor Small group trainingen en andere groepslessen! De originele LMX1570 LMX. Aqua bags kunnen gevuld worden met water. Hierdoor ontstaat er een instabiliteit waardoor niet alleen de grote spiergroepen worden aangesproken, maar ook alle andere spieren die normaal vergeten worden!
steps

Pro Step

Pro Step, verstelbaar in drie niveaus. Erg stabiel door de anti-slip laag.
Plyobox

Stroops Plyobox

De Stroops Plyobox is een platform dat gebruikt kan worden bij verschillende oefeningen. De Plyoboxes kunnen in verschillende hoogtes besteld worden. Door gebruik te maken van verschillende Plyoboxes, kan er gevarieerd worden met de intensiteit van de oefeningen.
speedladder

TRX – Move

De TRX Move sling trainer biedt alles wat je nodig hebt voor een effectieve training - en dat voor een aantrekkelijke prijs! Bovendien kan de trainer gemakkelijk worden opgeborgen of vervoerd en is daarom perfect voor een training onderweg. Het TRX-deuranker wordt meegeleverd om snel thuis en op reis te kunnen ophangen. Zo heb je je gym altijd bij je waar je ook gaat en met de TRX Move kun je tot wel 300 oefeningen voor het hele lichaam uitvoeren.
pionen hoedjes

Spacemarkers

Spacemarkers zijn slijtvaste en flexibele markeringshulpen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken voor verschillende oefeningen en trainingen. Set van 50 stuks!

Adjustable Speedfootladder

De Speedfootladder is te gebruiken voor o.a. revalidatie, snelheid- en coördinatietraining.
springtouw

Pure2Improve springtouw met leren touw

Touwtjespringen is een eenvoudige maar effectieve training die je fit houdt. Met het springtouw kunnen veel verschillende soorten oefeningen worden uitgevoerd.
Aquaball

Ultimateinstability Aquaball

Trainen met de Aquabags is leuk, juist omdat het zo anders is. De ultieme stabiliteitstraining die uw zwakste plekken vindt en versterkt.
hordes

Bounce-back horde – 30 cm

Robuuste horden die zichzelf weer rechtop zetten door gewichten in de voet. Prijs is per stuk.
hordes

Pure2Improve Sprint Hordes

De Pure2Improve Sprint Hordes zijn ideaal voor het trainen van het voetenwerk en de behendigheid. Deze horden worden geleverd in een set van vijf stuks. Ze zijn verstelbaar in hoogte en kunnen op verschillende afstanden van elkaar neergezet worden. De horden hebben een opvallende, rode kleur en zijn lichtgewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen.

Kegels en Stokken Hordeset

Een hordeset van tien kegels en vijf stokken die in hoogte verstelbaar zijn. Uitstekend te gebruiken bij verschillende sport trainingen en oefeningen.

Contact