Hulpmiddelen

Diverse hulpmiddelen voor het optimaliseren van de revalidatie

Compex

Compex SP 8.0

De Compex SP 8.0 is het beste van het beste in haar soort. Het apparaat is ontworpen voor sporters die meer dan drie keer in de week intensief trainen. The draadloze Compex SP 8.0 bevat de nieuwste Mi-technologie Mi-Autorange voor betere resultaten.
Compex 1.0

Compex FIT 1.0

Bedoeld voor sporters die twee keer in de week sporten en in vorm willen blijven. De FIT 1.0 bevat programma's voor de ontwikkeling van het lichaam, zoals spieropbouw, en twee wellnessprogramma's.
Foam roller

Pure2Improve Foam Roller

De Pure2Improve Foam Roller is een veelzijdig apparaat. Het kan op meerdere manieren worden gebruikt, van sportmassage en spierrevalidatie tot een volledige lichaamstraining. De roller heeft 2 zones die ontworpen zijn om beter te werken dan een standaard flat foam roller. De zones helpen om bloed en zuurstof naar de spieren te leiden en zorgen voor elasticiteit in de spieren. Met de roller kan er een nauwkeurige massage worden gegeven. De roller kan ook gebruikt worden voor een totale core body workout. Ontworpen voor alle soorten mensen en alle soorten gebruik.
Massage ballen

Pure2Improve Set Massageballen

De Pure2Improve Set Massage Ballen bestaat uit drie ballen; soft (geel), medium (rood) en hard (zwart). Ze verzachten pijn van o.a. triggerpoints, myofasci, spieren en zenuwen door gebruik te maken van acupressuurmassagetechnieken.
massage gun

Theragun Prime

Theragun Prime levert een diepe spier behandeling voor uw gehele lichaam. Dit Smart Percussie Therapy model is ergonomisch ontwikkeld voor iedereen. Gekoppeld aan onze gebuiksvriendelijke app, als uw gids, helpt de Theragun Prime u om te ontspannen van dagelijkse spanning en stress.

Contact