Hosai Safi
Voedingsdeskundige bij Hosai Safi in Amsterdam
Hosai Safi is sportdietiste en gespecialiseerd in sportvoeding. Ze is werkzaam bij Nutri Health in Amsterdam en bij Arena fysiotherapie in Amsterdam Zuid Oost.
Michael de Levie
Voedingsdeskundige

Expertise top 5

Sportvoeding (>150)

Overgewicht & obesitas ()

Ondergewicht & ondervoeding ()

Gewicht reductie ()

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

150
Sportvoeding per jaar

Werkervaring

+7

Werkervaring sinds 2017
Over Hosai Safi

Hosai Safi is dietiste en gespecialiseerd in sportdietetiek. Ze heeft affiniteit met verschillende eetculturen. Verder spreekt ze in de praktijk diverse talen zoals Engels, Duits, Frans, Iraans (farsi) en Afghaans. In principe verdiepen ze zich in elke (eet)cultuur en probeert ze haar adviezen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de persoon en zet ze zich in om dit met een warm hart over te brengen. Voor haar is verbinding met de patiënt een belangrijke basis. Ze is werkzaam op twee locaties waaronder Arena fysiotherapie in Zuid Oost en in Amsterdam West.

Over de praktijk

NutriHealth is een diëtistenpraktijk die professionele begeleiding biedt naar een betere gezondheid. Wij onderscheiden ons door extra focus te leggen op maatwerk. Dit betekent dat wij onze diensten afstemmen op de specifieke behoeften van elke cliënt.

Wij bieden begeleiding op het gebied van voeding voor mensen met overgewicht, chronische aandoeningen (zoals diabetes of hart- en vaatziekten) of een specifieke voedingsbehoefte (zoals tijdens zwangerschap of borstvoeding).

NutriHealth is een erkende diëtistenpraktijk. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging voor Diëtisten (NVD). Dit betekent dat wij up-to-date kennis en kunde in huis hebben. Wij zijn aangesloten bij de Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Wij streven ernaar om een gezondere levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. NutriHealth is laagdrempelig, passievol en streeft ernaar om het beste te halen uit ieder individu. Bij NutriHealth is de key: little steps are the greatest! Wij zijn procesgericht met het oog op resultaat!

BSc sportdiëtetiek

Hosai Safi is een een gecertificeerde specialist in (sport) diëtetiek (SCAS) en tevens heb ik een (NSCA-CPT) certificaat.

BSc diëtiste/voedingsdeskundige

Als voedingsdeskundige helpt Hosai Safi jou op het gebied van voeding en gezondheid. Ze zorg ervoor dat je meer inzicht krijgt in levenstijl.

Specialisatie voeding bij diabetus?

Wij vinden het belangrijk om jou te helpen om een optimaal voedingsadvies af te stemmen die past bij jouw type diabetes en eventueel bij behorende medicatie.


Hosai Safi
Louwesweg 6
1066EC Amsterdam
Nederland

Contact

preloader