Revalidatie

De oplossing voor je knieklachten

The KneeClub maakt gebruik van de PhysiApp. Op de app staan +7000 oefeningen. Wij hebben de beste geselecteerd en specifieke revalidatie programma’s van gemaakt die aansluiten op jouw wensen.  

Hoe het werkt:
– Kies je revalidatie programma;
– Druk op de “koop” button;
– Download de “physiapp” in de App Store of Google play.
– Start je training!

Sleep, eat, train and repeat – start rehab today
YouTube video
1 keer per week trainen voor 3 maanden*
Sportschool: 180
Fysiotherapie: 420
Personal training: 960
The KneeClub: 29 eenmalig

Voorste kruisband

  • Conservatief
  • Pre operatief
  • fase 1 etc
De voordelen van trainen met The KneeClub

Elk programma bestaat uit 3 instap niveau’s Per oefening is de intensiteit aan te passen. Oefeningen worden uitgelegd met een filmpje, gesproken en beschrijving (Nederlands en Engels)

*Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer varieert tussen de 35  en 60 euro per training. Wat neerkomt op 420  tot 960 euro voor een programma van drie maanden. Een programma bij ons is eenmalig 29.

Zoek je oefeningen om te revalideren?

Jaarlijks zijn er 1.2 miljoen knieblessures in Nederland. De helft wordt behandeld door een fysiotherapeut, maar vanaf nu is het ook mogelijk om zelf meer te oefenen. 

Trainen met The KneeClub:
– 24/7 oefeningen beschikbaar.
– Oefeningen gericht op specifieke knieklachten.
– Intensiteit van oefeningen is aan te passen.
– Evalueer je progressie door middel van vragenlijsten.

The Kneeclub biedt voor verschillende knieklachten oefen- trainingsprogramma’s aan die je in overleg met je fysiotherapeut en/of arts thuis kan doen.

Disclaimer

The KneeClub is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het gebruik van de oefeningen (oefenprogramma’s) The KneeClub is echter volledig op eigen risico. Ondanks grote inspanningen kan The Kneeclub niet verantwoordelijk worden gehouden voor de volledigheid, fouten of resultaten verkregen uit de informatie en oefeningen van de website. 

We raden je aan de op de website (of via de website) aangeboden oefeningen alleen uit te voeren indien je (huis)arts of (medisch)specialist hier goedkeuring voor geeft. The KneeClub is niet aansprakelijk voor enig direct of indirect letsel dat zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie en de oefeningen (of via) The KneeClub. The KneeClub is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut.

De oefenprogramma’s zijn algemene programma’s en niet gepersonaliseerd. Hierdoor kunnen oefeningen te zwaar zijn en niet aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Overleg daarom altijd per een arts en/of fysiotherapeut of de oefeningen geschikt zijn voor jou. Mocht je onverhoopt toch klachten ondervinden neem dan altijd direct contact op met je arts.

Lees voor de uitgebreide disclaimer  hier.