Preventie

Verklein de kans op blessures door te trainen

The KneeClub maakt gebruik van de PhysiApp. Op de app staan +7000 oefeningen. Wij hebben de beste geselecteerd en specifieke preventieprogramma’s van gemaakt die aansluiten op jouw wensen.  

Hoe het werkt:
– Kies je preventieprogramma;
– Druk op de “koop” button;
– Download gratis de “physiapp” in de App Store of Google play.
– Start je training! 

Safety first, injuries last – start training today!
YouTube filmpje
1 keer per week trainen voor 3 maanden*
Sportschool: 180
Fysiotherapie:
420 
Personal training: 960 
The KneeClub: 29 eenmalig
Pre ski

Fit en getraind van de piste af…

  • Beginner
  • Gevorderd
  • Expert
De voordelen van trainen met The KneeClub

Elk programma bestaat uit 3 instap niveau’s
Per oefening is de intensiteit aan te passen.
Oefeningen worden uitgelegd met een filmpje, gesproken en beschrijving (Nederlands en Engels)

*Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer varieert tussen de 35 en 60 euro per training. Wat neerkomt op 420 tot 960 euro voor een programma van drie maanden. Een programma bij ons is eenmalig 29. 

Waarom is preventief trainen belangrijk?

In Nederland is 20% van de blessures een knieblessure. Uit onderzoek blijkt dat preventief trainen helpt.

Geen of minder blessures betekent:
– Meer trainen, betere sportprestaties en meer wedstrijden.
– Geen uitval met school of werk.
– Geen zorgkosten.
– Afname van druk op zorgstelsel.

Bereid je daarom optimaal voor op je skivakantie, nieuwe sportseizoen of hardloopwedstrijd. Dat kan vanaf nu thuis en overal met je persoonlijke trainingsprogramma. Check onze preventie programma’s en blijf fit! 


Disclaimer

The KneeClub is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het gebruik van de oefeningen (oefenprogramma’s) The KneeClub is echter volledig op eigen risico. Ondanks grote inspanningen kan The Kneeclub niet verantwoordelijk worden gehouden voor de volledigheid, fouten of resultaten verkregen uit de informatie en oefeningen van de website. 

We raden je aan de op de website (of via de website) aangeboden oefeningen alleen uit te voeren indien je (huis)arts of (medisch)specialist hier goedkeuring voor geeft. The KneeClub is niet aansprakelijk voor enig direct of indirect letsel dat zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie en de oefeningen (of via) The KneeClub. The KneeClub is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut.

De oefenprogramma’s zijn algemene programma’s en niet gepersonaliseerd. Hierdoor kunnen oefeningen te zwaar zijn en niet aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Overleg daarom altijd per een arts en/of fysiotherapeut of de oefeningen geschikt zijn voor jou. Mocht je onverhoopt toch klachten ondervinden neem dan altijd direct contact op met je arts.

Lees voor de uitgebreide disclaimer hier.