De Podcast

Op deze pagina vind je podcasts gemaakt door de specialisten van The KneeClub. De onderwerpen lopen uiteen van een gescheurde voorste kruisband, slijtage van de knie tot aan een interview met een orthopedisch chirurg.
De voorste kruisband (Nederlands)

Leren revalideren door Wouw performance. In de Podcast praat Afke met Mees Krekels, speler van jong PSV, over zijn voorste kruisbandblessure. Tijdens het gesprek wordt het revalidatietraject besproken. Wat is de oorzaak van de kruisband blessure? Wat zijn de gevolgen voor zowel sociaal en sport?  Hoe is de operatie gegaan? Wat zijn de mentale   aspecten van de revalidatie?

Welkom bij de podcast serie van KNIEsportief Cafe. In de podcast informeren we je over letsels en behandelingen van de knie. Onze gast van deze podcast is niemand minder dan orthopedisch chirurg Maarten Huizinga van het Martini Ziekenhuis te Groningen. Samen met onze collega Leon Meijer zal Maarten alle in en outs bespreken over het voorste kruisband letsel op latere leeftijd. 

Welkom bij de podcast serie van KNIEsportief Cafe. In deze podcast zullen we gaan praten over de meest voorkomende knieletsels en de behandeling (begin tot return to play). Om hierover een duidelijk en helder beeld te schetsen nodigen we altijd gezellige tafel gasten uit met specifieke ervaring. Denk hierbij aan de orthopeed, sportarts, fysiotherapeut en niet te vergeten de patient(en) waar het uiteindelijk om draait.

In deze podcast gaan Michael de Levie (Sportfysiotherapeut FysioHolland) en Jeroen van de Camp (FC Kruisband) met elkaar in gesprek over de kruisband behandeling en dan met name het pre-operatieve traject.

In deze podcast gaan Michael de Levie (Sportfysiotherapeut FysioHolland) en Jeroen van de Camp (FC Kruisband) met elkaar in gesprek over de kruisband behandeling, en dan met name over het conservatieve traject en de post-operatieve fase. Hoe kun je het beste revalideren? En wat zijn daarbij de valkuilen? Je hoort het in deze podcast.

In deze podcast over de gescheurde kruisband, gaan Michael de Levie (Sportfysiotherapeut FysioHolland) en Jeroen van de Camp (FC Kruisband) met elkaar in gesprek over de kruisband behandeling. Wat kun je verwachten van de revalidatie vanaf week 12? Kun je jouw revalidatie vergelijken met die van anderen? Hoe ga je om met tegenslag? Je hoort het in deze podcast.

De beste zorgroute na een gescheurde voorste kruisband. In deze podcast van BNR gaat Jacco Zijl, orthopedisch chirurg, en Jeroen van der Kamp, eigenaar FC kruisband, met elkaar in gesprek.