Specialist Roy Hoogeslag

Roy Hoogeslag
Orthopedisch chirurg
Orthopedic surgeon
Roy Hoogeslag is orthopedisch chirurg en is gespecialiseerd in de behandeling van ligamentair bandletsel (voorste kruisband in het bijzonder). Hij is werkzaam bij het Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON orthopedische kliniek) in Hengelo.
Roy Hoogeslag is an orthopedic surgeon and specializes in the treatment of ligament injuries (anterior cruciate ligament in particular).
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (>150 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (>150 )
Overige vaardigheden
Multi bandletsel (35-49)
Multi ligament (35-49)
Meniscus (>150)
Meniscus (>150)
Sport gerelateerde klachten (>150)
Sport injury (>150)
Achterste kruisband (PCL) (35-49)
Posterior cruciate ligament (PCL) (35-49)
Werkervaring
15  jaar
Aantal patiƫnten per jaar
Over
Roy Hoogeslag

Roy Hoogeslag is Orthopedisch knie chirurg. Hij is volledig toegewijd aan het behandelen van ligamentaire (band)letsels van de knie (zoals voorste en achterste kruisband letsels, mediale en laterale band letsels, en letsels van meerdere kniebanden tegelijkertijd). Daarnaast voert hij standscorrecties (osteotomieen) uit van het been. Bovendien is hij clubarts van FC Twente en knieconsulent voor vele betaald voetbal organisaties. Dr. Hoogeslag is gepromoveerd aan de Universiteit van Twente over het onderwerp: hechten van de gescheurde voorste kruisband (in plaats van nabootsen met een lichaamseigen pees). Daarnaast begeleid en verricht hij meerdere wetenschappelijke onderzoeken naar bandletsels van de knie, en 3D planning en uitvoering van standscorrecties van de knie, samen met de Universiteit van Twente. De lijst van wetenschappelijke publicaties is hier te vinden: klik hier.


Roy Hoogeslag is an Orthopedic knee surgeon.

Orthopedisch Centrum Oost Nederland
Geerdinksweg 141,
7555 DL Hengelo

Nederland