Specialist Mariska van Gils

Mariska van Gils
Fysiotherapeut
Physiotherapist
Mariska van Gils is fysiotherapeute en kniespecialist bij fysiotherapie De Thij in Oldenzaal. Ze is gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde knie aandoeningen.
Mariska van Gils is a physiotherapist and knee specialist at physiotherapy De Thij in Oldenzaal.
Specialisme
Sport gerelateerde klachten (>150 )
Sport injury (>150 )
Overige vaardigheden
Knieschijfklachten (75-99)
Patellofemoral pain syndrome (75-99)
Peesklachten (50-74)
Tendon injury (50-74)
Voorste kruisband (ACL) (35-49)
Anterior cruciate ligament (ACL) (35-49)
Meniscus (50-74)
Meniscus (50-74)
Werkervaring
21  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Mariska van Gils

Mariska is sinds 2005 werkzaam als sportfysiotherapeute met als bijzonder aandachtsgebied de knie. Vanaf de basisopleiding fysiotherapie tot en met haar Master stond de knie altijd centraal. De passie voor dit belangrijke gewricht zorgt ervoor dat zij altijd up-to-date is over de nieuwste en beste behandelstrategieën en zij nauw samenwerkt met orthopeden en sportartsen. Zo is de patiënt altijd verzekerd van de beste zorg. 

Naast haar expertise omtrent revalidatie, is zij actief bezig met preventie en het doen van wetenschappelijk onderzoek naar knieblessures. Als clubfysiotherapeute van O.H.C. Bully in Oldenzaal heeft zij vooral veel ervaring met onderzoek en revalidatie van acute knieblessures, maar ook knieklachten ten gevolge van overbelasting. “Tijdens de opleiding tot sportfysiotherapeut word je opgeleid om (prof-)sporters klachtenvrij terug te brengen naar hun oude niveau. Mijn doel zal altijd zijn de sporter op een hoger niveau terug te laten keren dan voor de blessure. Hier samen naartoe werken middels een revalidatie die op de individu is afgesteld, vind ik het mooiste onderdeel van mijn vak.

Mariska has been working as a sports physiotherapist since 2005, with a special focus on the knee.

Fysiotherapie De Thij
Peterskamplaan 109,
7576TM Oldenzaal

Nederland