Specialist Sven Vos

Sven Vos
Fysiotherapeut
Physiotherapist
Sven Vos is fysiotherapeut en kniespecialist. Hij is werkzaam in Oldenzaal voor Fysio Cure en is gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde knieklachten en de voorste kruisband.
Sven Vos is a physiotherapist and knee specialist.
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (50-74 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (50-74 )
Overige vaardigheden
Sport gerelateerde klachten (>150)
Sport injury (>150)
Meniscus (50-74)
Meniscus (50-74)
Peesklachten (75-99)
Tendon injury (75-99)
Sport injury ()
Werkervaring
28  jaar
Aantal patiƫnten per jaar
Over
Sven Vos

In 1996 is Sven Vos gestart als fysiotherapeut in Duitsland waar hij naast zijn werkzaamheden in de praktijk verbonden was aan de Duitse zwembond (2 jaar) en Duitse Rugbybond 4 jaar. In 2001 is hij terug naar Nederland gekomen en de eerste twee jaar heeft hij gewerkt als werknemer in een praktijk voor sportfysiotherapie.

In 2003 is Sven Vos gestart met het opbouwen van een eigen praktijk. Van 2003 tot 2017 is hij praktijkhouder geweest van FysioCuraPlaza samen met een compagnon (Bas Besselink). Naast zijn werkzaamheden in de praktijk met sporters, is de praktijk ook verbonden aan de verschillende Nationale sportbonden en regionale sportverenigingen. 

In deze jaren heeft hij zich beziggehouden met sport gerelateerde problematiek en musculoskelatale klachten. Hiervoor heeft hij verschillende (specifieke) opleidingen en scholingen gevolgd. Inmiddels heeft Sven westen verlaten en is in 2018 teruggegaan naar zijn roots in het oosten van het land. Hier heeft hij het geheel opnieuw gestart met een praktijk voor sportfysiotherapie (Fysio Cure).

In 1996, Sven He returned to the Netherlands in 2001 and spent the first two years working as an employee in a sports physiotherapy practice.

Fysio Cure
Zandbreeweg 20,
7577 BZ Oldenzaal

Nederland