Specialist Anne Pauw

Anne Pauw
Fysiotherapeut
Physiotherapist
Kinderen met knieklachten zijn geen kleine volwassenen. Zij verdienen aandacht en expertise in hun revalidatie en terugkeer richting de sport.
Children with knee problems are not small adults.
Specialisme
Sport gerelateerde klachten (35-49 )
Sport injury (35-49 )
Overige vaardigheden
Knieschijfklachten (15-24)
Patellofemoral pain syndrome (15-24)
Voorste kruisband (ACL) (15-24)
Anterior cruciate ligament (ACL) (15-24)
Groeipijn (35-49)
Grow pain (35-49)
Overbelastingsklachten (25-34)
Overuse injuries (25-34)
Werkervaring
12  jaar
Aantal patiƫnten per jaar
Over
Anne Pauw

Anne Pauw is sinds 2012 zichzelf aan het specialiseren in het behandelen van de jonge sporter. In 2016 behaalde ze haar master kinderfysiotherapie en sindsdien behandeld Anne kinderen met knieklachten. Door samen te werken met de sportfysiotherapeut heeft ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot een kinderfysiotherapeut met speciale aandacht voor het sportende kind. 

Anne behandeld kinderen met knieblessures variĆ«rend van overbelasting-, groeiproblemen tot ernstigere knieletsels. Ze behandeld eveneens kinderen na een voorste kruisband letsel en/of reconstructie, maar ook kinderen met knieschijf instabiliteit (patella luxaties) en/of stabiliserende operaties helpt ze herstellen. Naast haar werkzaamheden binnen de praktijk geeft Anne met een collega sportfysiotherapeut (Dimitri Stefas) de cursus Sportrevalidatie bij kinderen voor het NPI. Daarnaast is ze als docent verbonden aan Avans+ sinds 2021 

Fysiotherapie M. van der Ploeg
Jan Joostenstraat 40a,
6687AC Angeren

Nederland