Specialist Bas Bulder

Bas Bulder
Sportarts
Sports doctor
Bas Bulder is sportarts en kniespecialist. Hij is werkzaam bij Sportgeneeskunde Rotterdam en is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten (peesklachten, artrose, bandletsel)
Bas Bulder is a sports doctor and knee specialist.
Specialisme
Peesklachten (100-149 )
Tendon injury (100-149 )
Overige vaardigheden
Multi bandletsel (75-99)
Multi ligament (75-99)
Artrose (50-74)
Osteoartritis (50-74)
Overbelastingsklachten (>150)
Overuse injuries (>150)
Werkervaring
17  jaar
Aantal patiƫnten per jaar
Over
Bas Bulder

Bas Bulder is na zijn opleiding in Leidschendam sinds 2011 werkzaam als sportarts in de regio Rotterdam; eerst bij Sportmedisch Adviescentrum Rotterdam, wat later fuseerde tot Sportgeneeskunde Rotterdam.

Daar werkt hij in een multidisciplinair centrum samen met bewegingswetenschappers en gespecialiseerde fysiotherapeuten, om de veelal chronisch geblesseerde sportende en bewegende mens met een gedegen behandelplan goed van hun klachten af te helpen. In het centrum worden veel mensen met diverse knieklachten gezien, van chronische peesoverbelastingsklachten, tot de meer acutere blessures zoals de voorste kruisbandscheuren.

Naast zijn werkzaamheden in dit centrum werkte hij tot voor kort als clubarts bij ADO Den Haag, waar hij sinds 2009 verantwoordelijk was voor de dagelijkse medische begeleiding van de spelersgroep, alsmede de wedstrijdbegeleiding. De rol als teamarts heeft hij ook bij meerdere KNVB (jeugd)elftallen vervult.

Daarnaast geeft hij regelmatig (na)scholing aan huisartsen, fysiotherapeuten en collega specialisten over verscheidene onderwerpen, waaronder blessures, maar ook post-COVID revalidatie en andere chronische ziektes. 


Bas Bulder is after The center sees many people with various knee complaints, from chronic tendon overload complaints to more acute injuries such as anterior cruciate ligament tears.

Sportgeneeskunde Rotterdam
Jan Leentvaarlaan 37,
3065DC Rotterdam

Nederland