Specialist Maarten Huizinga

Maarten Huizinga
Orthopedisch chirurg
Orthopedic surgeon
Maarten Huizinga is algemeen orthopedisch chirurg en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband blessure. Hij is sinds 2016 werkzaam in het Martini ziekenhuis in Groningen.
Maarten Huizinga is a general orthopedic surgeon and specializes in knee and anterior cruciate ligament injuries.
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (100-149 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (100-149 )
Overige vaardigheden
Sport gerelateerde klachten (>150)
Sport injury (>150)
Meniscus (100-149)
Meniscus (100-149)
Multi bandletsel (50-74)
Multi ligament (50-74)
Knieprothese (100-149)
Knee prosthesis (100-149)
Werkervaring
8  jaar
Aantal patiƫnten per jaar
Over
Maarten Huizinga

Maarten Huizinga is algemeen orthopedisch chirurg en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband. Hij is sinds 2016 werkzaam in het Martini ziekenhuis in Groningen. Maarten is specifiek georiĆ«nteerd op kniepathologie en heeft uitgebreide interesse in traumatologie en sportletsels van de knie. 

Zij aandachtsgebied is sport, trauma en posttraumatische knieletsels (o.a. voorste- en achterste kruisband, gecombineerd bandletsel, meniscus etc). 

Hij is ooit begonnen aan de opleiding fysiotherapie en heeft uiteindelijk de overstap gemaakt naar geneeskunde. Na onder andere gewerkt te hebben in Deventer is hij uiteindelijk in Groningen gespecialiseerd als orthopedisch chirurg in het Martini Ziekenhuis en UMCG. 

Maarten Huizinga is general He has been working at the Martini hospital in Groningen since 2016. Maarten is specifically oriented to knee pathology and has extensive interest in traumatology and sports injuries of the knee. anterior and posterior cruciate ligament, combined ligament injury, meniscus etc). After working in Deventer, among other places, he eventually specialized in Groningen as an orthopedic surgeon at the Martini Hospital and UMCG.

Martini Ziekenhuis Groningen
Van Swietenplein 1,
9728NT Groningen

Nederland