Specialist Reinoud Brouwer

Reinoud Brouwer
Orthopedisch chirurg
Orthopedic surgeon
Reinoud Brouwer is orthopedisch chirurg sinds 2003 en is gespecialiseerd in de knie en behandeling van de voorste kruisband blessure. Hij is werkzaam in het Martini Ziekenhuis in Groningen.
Reinoud Brouwer has been an orthopedic surgeon since 2003 and specializes in the knee and treatment of anterior cruciate ligament injuries.
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (>150 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (>150 )
Overige vaardigheden
Sport gerelateerde klachten (>150)
Sport injury (>150)
Meniscus (100-149)
Meniscus (100-149)
Multi bandletsel (50-74)
Multi ligament (50-74)
Knieprothese (100-149)
Knee prosthesis (100-149)
Werkervaring
21  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Reinoud Brouwer

Reinoud Brouwers is orthopedisch chirurg sinds 2003. Hij is werkzaam in het Martini Ziekenhuis is Groningen. Naast de algemene orthopedie heeft Reinoud specifieke interesse en expertise op het gebied van kniepathologie. 

Zijn aandachtsgebieden zijn: sport, trauma en posttraumatische afwijkingen. (O.a. voorste- achterste kruisband, gecombineerd bandletsel, meniscus etc)

 Reinoud Brouwers is in 1993 afgestudeerd als arts en opgeleid in het Erasmus MC in Rotterdam en Haga ziekenhuis in Den Haag. In 2006 is Reinoud gepromoveerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam op het proefschrif: “Unicomparmental osteoarthritis of the knee. Diagnosis and treatment of malalignment.

Behalve als arts is hij actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek van nieuwe ontwikkelingen in de diagnose en behandeling van knieproblematiek. Daarnaast geeft Reinoud onderwijs op nationaal en internationaal congressen. Verder is hij consulent bij de medische staf van FC Groningen en SMA (Sport Medisch Advies) bureau. 

Reinoud Brouwers has been an orthopedic surgeon since 2003. He works at the Martini Hospital in Groningen. In addition to general orthopedics, Reinoud has specific interest and expertise in the field of knee pathology. anterior-posterior cruciate ligament, combined ligament injury, meniscus etc)

Martini Ziekenhuis Groningen
Van Swietenplein 1,
9728NT Groningen

Nederland