Specialist Arjan van der Zande

Arjan van der Zande
Podotherapeut
Podiatrist
Arjan van der Zande is podotherapeut en gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten. In de praktijk ziet hij voornamelijk cliënten met knieschijf-, pees- en overbelastingsklachten. Hij is werkzaam bij Arvadez in Enschede.
Arjan van der Zande is a podiatrist and specializes in sports-related knee complaints.
Specialisme
Peesklachten (75-99 )
Tendon injury (75-99 )
Overige vaardigheden
Overbelastingsklachten (>150)
Overuse injuries (>150)
Knieschijfklachten (>150)
Patellofemoral pain syndrome (>150)
Hardlopen (>150)
Running (>150)
Groeipijn (>150)
Grow pain (>150)
Werkervaring
16  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Arjan van der Zande

Arvadez is een innovatieve (sport) podotherapiepraktijk die zich onderscheidt door middel van kennis, flexibiliteit, onderzoeksmethodiek en geavanceerde onderzoeksapparatuur. De passie van Arjan van der Zande zit hem in het onderzoeken en behandelen van complexe klachten met een diepliggende oorzaak bij sporters maar ook bij niet sporters. Een patiënt kunnen helpen met een probleem die hem beperkt in het dagelijks leven of tijdens het sporten geeft enorm veel voldoening.

Wij behandelen klachten die voorvloeien uit een afwijkend functioneren. Wij nemen hier de hele keten in mee, een klacht staat immers nooit op zich zelf, zo kan de oorzaak van een knieklacht elders in de keten worden veroorzaakt of in stand gehouden worden. Een multidisciplinaire aanpak staat bij ons dus hoog in het vaandel.

Arvadez is an innovative

Arvadez (sport)podotherapie
Buurserstraat 212,
7544RG Enschede

Nederland