Specialist Yara van Gendt

Yara van Gendt
Psycholoog
Psychologist
Yara van Gendt is sportpsycholoog en werkzaam in Zwolle en Zeist (KNVB Campus). Ze is gespecialiseerd in de mental performance coaching.
Yara van Gendt is a sports psychologist and works in Zwolle and Zeist (KNVB Campus).
Specialisme
Mental performance coaching (>150 )
Mental performance coaching (>150 )
Overige vaardigheden
Angst en stress (>150)
Mental performance coaching (>150)
Overbelastingsklachten (>150)
Overuse injuries (>150)
Werkervaring
9  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Yara van Gendt

Yara van Gendt heeft haar achtergrond in de sociale-, arbeids- en organisatiepsychologie. Haar Master heeft ze gedaan in de sport- en prestatiepsychologie met vervolgens de postmaster tot geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. 

In Zwolle heeft Yara haar eigen praktijk opgezet, waar ze millennials, werknemers, sporters, teams en coaches binnen verschillende sporten begeleidt. Daarnaast geeft zij les in sportpsychologie op o.a. de Hogeschool Utrecht, verzorgt zij workshops en lezingen bij sportverenigingen en bonden en faciliteert zij teamsessies in het bedrijfsleven.

Afke en Yara runnen de maatschap WOUW Performance Coaching vanuit de KNVB Campus in Zeist waar ze naast projecten in de sport ook werken aan projecten in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Samen hebben ze onlangs het boek ‘Leren Revalideren – Hoe je optimaal herstelt van een blessure en er sterker uitkomt’.

Yara van Gendt has

WOUW Performance Coaching
Woudenbergseweg 56,
3707HX Zeist

Nederland