Specialist Hylke Hopmans

Hylke Hopmans
Fysiotherapeut
Physiotherapist
Hylke hopmans is fysiotherapeut en kniespecialist bij FysioHolland Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van de knie en voorste kruisband blessure.
Hylke Hopmans is a physiotherapist and knee specialist at FysioHolland Amsterdam.
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (50-74 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (50-74 )
Overige vaardigheden
Achterste kruisband (PCL) (15-24)
Posterior cruciate ligament (PCL) (15-24)
Peesklachten (75-99)
Tendon injury (75-99)
Sport gerelateerde klachten (75-99)
Sport injury (75-99)
Meniscus (100-149)
Meniscus (100-149)
Werkervaring
15  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Hylke Hopmans

Hylke Hopmans is sinds 2009 werkzaam als (sport)fysiotherapeut en gespecialiseerd in de voorste kruisband revalidatie. In de jaren van zijn opleiding is de voorliefde voor de knie al ontstaan, onder andere in het OLVG bij Cor van der Hart. 

Na zijn specialisatie sport, ligt de volledige focus op de complexere sport orthopedische klachten in de knie aangevuld met enkel en heup. Het uiteindelijk doel is om iedere cliënt weer zo hoog mogelijk te kunnen laten sport. Een optimale samenwerking met de cliënt is hiervoor van groot belang om tot het gewenste succes te komen. Zeker bij de post-operatieve clienten waar full commitment in de eerste fase voor een groot deel bepalend is voor de uitkomst van het totale revalidatieproces. 

Naast zijn werkzaamheden in de eerstelijns praktijk als sportfysiotherapeut is ook ook verbonden aan de kniepoli in het OLVG ziekenhuis te Amsterdam.


Hylke Hopmans has been During the years of his training, his preference for the knee arose, including at the OLVG with Cor van der Hart. The ultimate goal is for every client to be able to exercise as high as possible again. Optimal cooperation with the client is of great importance to achieve the desired success. Especially with post-operative clients, where full commitment in the first phase largely determines the outcome of the entire rehabilitation process.

FysioHolland Amsterdam
Blasiusstraat 128,
1091CZ Amsterdam

Nederland