Specialist Matthijs Krijnen

Matthijs Krijnen
Orthopedisch chirurg
Orthopedic surgeon
Matthijs Krijnen is orthopeed en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband behandeling. Hij werkt in het OLVG in Amsterdam en op het Medisch Centrum Jan van Goyen.
Matthijs Krijnen is an orthopedist and specializes in knee and anterior cruciate ligament treatment.
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (>150 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (>150 )
Overige vaardigheden
Meniscus (100-149)
Meniscus (100-149)
Multi bandletsel (35-49)
Multi ligament (35-49)
Knieprothese (>150)
Knee prosthesis (>150)
Sport gerelateerde klachten (>150)
Sport injury (>150)
Werkervaring
13  jaar
Aantal patiƫnten per jaar
Over
Matthijs Krijnen

Matthijs Krijnen is orthopeed en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband behandeling. In 2008 is Matthijs gepromoveerd aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn opleiding in UMC Utrecht en OLVG een travelling fellowship gevolgd in groot Londen bij verschillende sportorthopeden onder wie Andy Williams, clubarts van Chelsea. Sinds 2011 werkzaam als orthopedisch chirurg in OLVG en Medisch Centrum Jan van Goyen. Samen met collega Mutsaerts is Matthijs volledig toegelegd op kniepathologie.

In 2017 met de Dutch Knee Society heeft Matthijs het eerste travelling fellowship voor kniespecialisten gevolgd bij verschillende vooraanstaande knie experts in de UK (Bristol, Southampton, Oxford, Londen). Tevens is hij plaatsvervangend opleider in OLVG en houdt Matthijs zich graag bezig met onderwijs. Binnen de commissie onderwijs van de Nederlandse Vereniging van Arthroscopie is hij course director voor beginners en advanced courses voor orthopedisch chirurgen. 

In het knieteam van OLVG hebben we ruime orthopedische kennis en ervaring op het gebied van ligamentair letsel, prothesiologie en zijn we een verwijscentrum voor revisie operaties. In samenwerking met verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten zorgen we voor de optimale behandeling van uw knieprobleem.

Matthijs Krijnen is an orthopedist and a specialist Matthijs obtained his PhD from the Vrije Universiteit in 2008. During his training at UMC Utrecht and OLVG, he followed a traveling fellowship in Greater London with various sports orthopedists, including Andy Williams, Chelsea club doctor. Since 2011, he has been working as an orthopedic surgeon at OLVG and Jan van Goyen Medical Center. Together with colleague Mutsaerts, Matthijs is fully committed to knee pathology.

OLVG
Jan Tooropstraat 164,
1061AE Amsterdam

Nederland