Specialist Jordy van Tol

Jordy van Tol
Fysiotherapeut
Physiotherapist
Jordy van Tol heeft zich als sportfysiotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van knieklachten met als specialisme de voorste kruisband. Hij is werkzaam in Den Haag bij B&B Healthcare.
As a sports physiotherapist, Jordy van Tol has specialized in the treatment of knee complaints, specializing in the anterior cruciate ligament.
Specialisme
Anterior cruciate ligament (ACL) (35-49 )
Overige vaardigheden
Knieschijfklachten (35-49)
Patellofemoral pain syndrome (35-49)
Meniscus (35-49)
Meniscus (35-49)
Multi bandletsel (35-49)
Multi Ligament (35-49)
Werkervaring
11  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Jordy van Tol

Jordy van Tol heeft zich als sportfysiotherapeut vanaf het begin al gespecialiseerd in knie en sport klachten. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en voorste kruisband. Hij ziet zijn werk als topsport, ook omdat zijn patiënten hem aan het hart gaan.

Hij heeft gewerkt met amateur- en topsporters. Van de jeugd van Excelsior Rotterdam tot de schaatsers van Holiday on Ice die hij heeft begeleid op een reis naar Australië en Nieuw Zeeland. Zij presteren op topniveau en verwacht van hun fysiotherapeuten hetzelfde topniveau. Maar ook voor een amateursporter is het belangrijk om hetzelfde niveau van fysiotherapie aan te bieden.

In 2019 heeft Jordy zelf kruisband en mijn meniscus gescheurd. Na een operatie is het samen met zijn collega’s gelukt om na een jaar weer topfit te kunnen presteren. Deze ervaring gebruikt hij om zijn patiënten op zowel fysiek als mentaal vlak te kunnen ondersteunen. 

Jordy van Tol has He specializes in sports-related knee complaints and anterior cruciate ligament. He sees his work as a top sport, also because his patients are close to his heart.

B&B Healthcare
Laan van Kans 11,
2496VB Den Haag

Nederland