Specialist Leon Krznaric

Leon Krznaric
Fysiotherapeut
Physiotherapist
Leon Krznaric is als fysiotherapeut bij Sportgeneeskunde Rotterdam voornamelijk met sporters bezig. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en de behandeling van de voorste kruisband.
As a physiotherapist at Sports Medicine Rotterdam, Leon Krznaric mainly works with athletes.
Specialisme
Voorste kruisband (ACL) (35-49 )
Anterior cruciate ligament (ACL) (35-49 )
Overige vaardigheden
Peesklachten (35-49)
Tendon injury (35-49)
Knieschijfklachten (15-24)
Patellofemoral pain syndrome (15-24)
Meniscus (15-24)
Meniscus (15-24)
Sport gerelateerde klachten (>150)
Sport injury (>150)
Werkervaring
10  jaar
Aantal patiënten per jaar
Over
Leon Krznaric

Leon Krznaric is als fysiotherapeut bij Sportgeneeskunde Rotterdam voornamelijk met sporters bezig. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en de behandeling van de voorste kruisband.  

Vooral sporters met een blessure die een afwijkend beloop hebben en daardoor wat complexer zijn, vindt Leon echt interessant. Welke factoren houden de blessure in stand of belemmeren het herstel? Vraagstukken waar hij tijdens zijn masterstudie Sportfysiotherapie naar eigen zeggen “verliefd” op werd.

Leon houdt niet van stil zitten, maar ook niet van stil staan. Hij blijft zichzelf ontwikkelen en heeft zich in de afgelopen jaren, na het afronden van de sportacademie, steeds verder gespecialiseerd in zijn werk als fysiotherapeut. Ook naast zijn werk zorgt Leon ervoor dat hij bezig blijft, hij voetbalt 3 keer per week, en doet één maal per week duursporten als hardlopen, wielrennen en zwemmen. In zijn “mini-gym@home” doet hij zijn kracht- en HIIT trainingen.

Leon Krznaric is like

Sportgeneeskunde Rotterdam
Jan Leentvaarlaan 37-47,
3065DC Rotterdam

Nederland