Bas Bulder

Sportarts bij Sportgeneeskunde Rotterdam

Bas Bulder is sportarts en kniespecialist. Hij is werkzaam bij Sportgeneeskunde Rotterdam en is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten (peesklachten, artrose, bandletsel)

 

Bas Bulder sportarts sportgeneeskunde rotterdam.jpeg

Sportarts

“Multidisciplinaire zorg voor iedereen”

Specialisme

Sportgerelateerde knieklachten per jaar

Werkervaring

Werkervaring sinds 2007

Over kniespecialist Bas Bulder

Bas Bulder is na zijn opleiding in Leidschendam sinds 2011 werkzaam als sportarts in de regio Rotterdam; eerst bij Sportmedisch Adviescentrum Rotterdam, wat later fuseerde tot Sportgeneeskunde Rotterdam.

Daar werkt hij in een multidisciplinair centrum samen met bewegingswetenschappers en gespecialiseerde fysiotherapeuten, om de veelal chronisch geblesseerde sportende en bewegende mens met een gedegen behandelplan goed van hun klachten af te helpen. In het centrum worden veel mensen met diverse knieklachten gezien, van chronische peesoverbelastingsklachten, tot de meer acutere blessures zoals de voorste kruisbandscheuren.

Naast zijn werkzaamheden in dit centrum werkte hij tot voor kort als clubarts bij ADO Den Haag, waar hij sinds 2009 verantwoordelijk was voor de dagelijkse medische begeleiding van de spelersgroep, alsmede de wedstrijdbegeleiding. De rol als teamarts heeft hij ook bij meerdere KNVB (jeugd)elftallen vervult.

Daarnaast geeft hij regelmatig (na)scholing aan huisartsen, fysiotherapeuten en collega specialisten over verscheidene onderwerpen, waaronder blessures, maar ook post-COVID revalidatie en andere chronische ziektes. 

Contact