Bas Bulder
Sportarts

Bas Bulder sportarts Sportgeneeskunde Rotterdam

“Multidisciplinaire zorg voor iedereen”

Expertise per jaar:

  • Overbelastingsklachten > 150
  • Peesklachten 100-149
  • Gecombineerd bandletsel 75-99
  • Artrose 50-74

Werkervaring sinds:

2007

Specialisme

Sportgerelateerde knieklachten

Contact:

Over kniespecialist Bas Bulder

Bas Bulder is na zijn opleiding in Leidschendam sinds 2011 werkzaam als sportarts in de regio Rotterdam; eerst bij Sportmedisch Adviescentrum Rotterdam, wat later fuseerde tot Sportgeneeskunde Rotterdam. 

Bas Bulder is gespecialiseerd in sport- en peesklachten.

Daar werkt hij in een multidisciplinair centrum samen met bewegingswetenschappers en gespecialiseerde fysiotherapeuten, om de veelal chronisch geblesseerde sportende en bewegende mens met een gedegen behandelplan goed van hun klachten af te helpen. In het centrum worden veel mensen met diverse knieklachten gezien, van chronische peesoverbelastingsklachten, tot de meer acutere blessures zoals de voorste kruisbandscheuren.

Sportgeneeskunde Rotterdam

Naast zijn werkzaamheden in dit centrum werkte hij tot voor kort als clubarts bij ADO Den Haag, waar hij sinds 2009 verantwoordelijk was voor de dagelijkse medische begeleiding van de spelersgroep, alsmede de wedstrijdbegeleiding. De rol als teamarts heeft hij ook bij meerdere KNVB (jeugd)elftallen vervult.

Daarnaast geeft hij regelmatig (na)scholing aan huisartsen, fysiotherapeuten en collega specialisten over verscheidene onderwerpen, waaronder blessures, maar ook post-COVID revalidatie en andere chronische ziektes. 

nl_NLNL