Reinoud Brouwer

Orthopedisch chirurg Martini Ziekenhuis Groningen

Reinoud Brouwer is orthopedisch chirurg sinds 2003 en is gespecialiseerd in de knie en behandeling van de voorste kruisband blessure. Hij is werkzaam in het Martini Ziekenhuis is Groningen.

Reinoud Brouwer is knie en voorste kruisband specialist. Reinoud is kniespecialist bij het Martini Ziekenhuis in Groningen

Expertise per jaar

werkervaring

Sinds 2003

SPECIALISME

Voorste kruisband


Over kniespecialist Reinoud Brouwer

Reinoud Brouwers is in 1993 afgestudeerd als arts en opgeleid in het Erasmus MC in Rotterdam en Haga ziekenhuis in Den Haag. In 2006 is Reinoud gepromoveerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam op het proefschrif: “Unicomparmental osteoarthritis of the knee. Diagnosis and treatment of malalignment.

Gespecialiseerd in de behandeling van kruisband letsel en knieartrose

Reinoud is orthopedisch chirurg sinds 2003. Hij is werkzaam in het Martini Ziekenhuis is Groningen. Naast de algemene orthopedie heeft Reinoud specifieke interesse en expertise op het gebied van kniepathologie. 

Zijn aandachtsgebieden zijn: sport, trauma en posttraumatische afwijkingen. (O.a. voorste- achterste kruisband, gecombineerd bandletsel, meniscus etc) en slijtage (artrose van de knie)

Martini Ziekenhuis Groningen

Behalve als arts is hij actief betrokken bij wetenschappelijk onderzoek van nieuwe ontwikkelingen in de diagnose en behandeling van knieproblematiek. Daarnaast geeft Reinoud onderwijs op nationaal en internationaal congressen. Verder is hij consulent bij de medische staf van FC Groningen en SMA (Sport Medisch Advies) bureau.

nl_NLNL