Maurik van Haagen

Orthopedisch chirurg Bergman Rotterdam

Maurik van Haagen is een gespecialiseerd orthopeed in (sport)knieletsel (voorste kruisband) en (sport)voet-/enkelletsel binnen focuskliniek-setting (Bergman kliniek Rotterdam).

Maurik van Haagen orthopeed en knie specialist Bergman Clinics Rotterdam

“Orthopedie met kunde en passie”

Over kniespecialist Maurik van Haagen

Maurik van Haagen is een gespecialiseerd orthopeed in (sport)knieletsel (voorste kruisband) en (sport)voet-/enkelletsel binnen focuskliniek-setting (Bergman kliniek Rotterdam). Enkele jaren ervaring in Groot-Brittannië en perifere ziekenhuizen, nadien in huidige setting verder gespecialiseerd. Korte wachttijden en korte lijnen en daarmee service kunnen bieden aan de patiënt, zijn zijn hoofdredenen hier te werken.

Werkervaring als orthopeed

Maurik vindt in het algemeen ‘de mogelijkheid van bewegen’ van primair belang voor ons geluk als mens, een beperking hierin kan een grote impact hebben. Met zowel conservatieve als operatieve methoden kunnen mensen geholpen worden om weer met plezier te kunnen bewegen. De onderste extremiteit, knie en voet/enkel , geeft voor Maurik van Haagen op chirurgisch en conservatief vlak de meeste uitdaging en voldoening. Door de patiënt begrip te geven van de behandelmogelijkheden, met uitgebreide uitleg en beantwoording van vragen, kan gezamenlijk de beste keuze gemaakt worden. Het is in zijn ogen essentieel dat patiënt en behandelaar achter het behandelplan staan.

Bergman kliniek Rotterdam

Specifieke behandelingen die Maurik toepast, een selectie: 
– Voorste kruisband met hamstring, quadriceps, laterale tenodese en revisies. 
– Arthroscopie knie voor allerhande problemen aan meniscus 
– Gecombineerd bandletsel.
– Kraakbeenproblematiek.
– Knieschijf klachten en instabiliteit.

nl_NLNL