Matthijs Krijnen

Orthopedisch chirurg OLVG Amsterdam

Matthijs Krijnen is orthopeed en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband behandeling. Hij werkt in het OLVG in Amsterdam en op het Medisch Centrum Jan van Goyen.

Matthijs Krijnen kniespecialist OLVG Amsterdam

“Teamwork, een luisterend oor en twee rechter handen”

Expertise per jaar

Werkervaring

Sinds 2011


SPECIALISME

Voorste kruisband

Over kniespecialist Matthijs Krijnen

Matthijs Krijnen is orthopeed en gespecialiseerd in de knie en voorste kruisband behandeling. In 2008 is Matthijs gepromoveerd aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn opleiding in UMC Utrecht en OLVG een travelling fellowship gevolgd in groot Londen bij verschillende sportorthopeden onder wie Andy Williams, clubarts van Chelsea. Sinds 2011 werkzaam als orthopedisch chirurg in OLVG en Medisch Centrum Jan van Goyen. Samen met collega Mutsaerts is Matthijs volledig toegelegd op kniepathologie. 

Werkervaring als orthopeed

In 2017 met de Dutch Knee Society heeft Matthijs het eerste travelling fellowship voor kniespecialisten gevolgd bij verschillende vooraanstaande knie experts in de UK (Bristol, Southampton, Oxford, Londen). Tevens is hij plaatsvervangend opleider in OLVG en houdt Matthijs zich graag bezig met onderwijs. Binnen de commissie onderwijs van de Nederlandse Vereniging van Arthroscopie is hij course director voor beginners en advanced courses voor orthopedisch chirurgen. 

knie en voorste kruisband specialist OLVG Amsterdam

In het knieteam van OLVG hebben we ruime orthopedische kennis en ervaring op het gebied van ligamentair letsel, prothesiologie en zijn we een verwijscentrum voor revisie operaties. In samenwerking met verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten zorgen we voor de optimale behandeling van uw knieprobleem.

nl_NLNL