Henk van der Hoeven

Orthopedisch chirurg Bergman Naarden

Henk van der Hoeven is orthopeed en kniespecialist bij de Bergman kliniek in Naarden. Hij is gespecialiseerd in de knie en de behandeling van de voorste kruisband blessure.

Henk van der Hoeven Kniespecialist Bergman Clinics Naarden

” Ervaring en passie”

Expertise per jaar

Werkervaring

Sinds 1989

SPECIALISME

Voorste kruisband


Over kniespecialist Henk van der Hoeven

Henk van der Hoeven is orthopeed en kniespecialist bij de Bergman kliniek in Naarden. Tijdens mijn opleiding ben ik vroeg geïnteresseerd geraakt in de sportorthopedie, met name de behandeling van knie- en schouderletsels. Door het besluit in een vroeg stadium samen te werken met een sportfysiotherapeut was ik in de gelegenheid een overwogen advies te geven over de behandeling van letsels, hetzij conservatief of operatief. Dit heeft geleid tot een positie in de nationale topsport betreffende de benadeling van vele topatleten. Tevens zijn mijn werkzaamheden voor diverse sportbonden (handbal, volleybal, judo, etc.) een belangrijk aspect van mijn werk. 

Orthopeed bij de Bergman kliniek in Naarden

Sinds enkele jaren ben ik geclassificeerd als High Performance Partner van het NOC/NSF aangaande de diagnostiek en behandeling van A- en B-sporters. Tevens is er een maandelijks spreekuur met de bondsarts en fysiotherapeut van de KNVB. Naast mijn klinische werk ben ik betrokken bij de Kon. Ned. Hockeybond als voorzitter van de Medische Commissie. Tevens ben ik lid van de Raad van Toezicht van de Sport en Beweegkliniek in Haarlem en van de nieuw opgerichte vereniging VEJOS (vereniging voor jongen orthopeden en sportartsen). 

nl_NLNL