Sven Vos

Fysiotherapeut bij Fysio Cure in Oldenzaal

Sven Vos is fysiotherapeut en kniespecialist. Hij is werkzaam in Oldenzaal voor Fysio Cure en is gespecialiseerd in de behandeling van sportgerelateerde knieklachten en de voorste kruisband.

“Als je loslaat heb je twee handen vrij om aan jezelf te werken

Sven Vos Fysio Cure

Sportfysiotherapeut

Expertise top 5

Specialisme

Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

Werkervaring sinds 1996

Over kniespecialist Sven Vos

In 1996 is Sven Vos gestart als fysiotherapeut in Duitsland waar hij naast zijn werkzaamheden in de praktijk verbonden was aan de Duitse zwembond (2 jaar) en Duitse Rugbybond 4 jaar. In 2001 is hij terug naar Nederland gekomen en de eerste twee jaar heeft hij gewerkt als werknemer in een praktijk voor sportfysiotherapie.

In 2003 is Sven Vos gestart met het opbouwen van een eigen praktijk. Van 2003 tot 2017 is hij praktijkhouder geweest van FysioCuraPlaza samen met een compagnon (Bas Besselink). Naast zijn werkzaamheden in de praktijk met sporters, is de praktijk ook verbonden aan de verschillende Nationale sportbonden en regionale sportverenigingen.

In deze jaren heeft hij zich beziggehouden met sport gerelateerde problematiek en musculoskelatale klachten. Hiervoor heeft hij verschillende (specifieke) opleidingen en scholingen gevolgd. Inmiddels heeft Sven westen verlaten en is in 2018 teruggegaan naar zijn roots in het oosten van het land. Hier heeft hij het geheel opnieuw gestart met een praktijk voor sportfysiotherapie (Fysio Cure).

Contact