Jordy van Tol

Fysiotherapeut bij B&B Healthcare Den Haag

Jordy van Tol heeft zich als sportfysiotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van knieklachten met als specialisme de voorste kruisband. Hij is werkzaam in Den Haag bij B&B Healthcare.

Jordy Van Tol kniespecialist b&b health care den haag

“Topsport zorg voor iedereen!”

Expertise per jaar

werkervaring

Sinds 2013

SPECIALISME

Voorste kruisband

Over kniespecialist Jordy van Tol

Jordy van Tol heeft zich als sportfysiotherapeut vanaf het begin al gespecialiseerd in knie en sport klachten. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en voorste kruisband. Jordy ziet zijn werk als topsport, ook omdat zijn patiënten hem aan het hart gaan.

Jordy is gespecialiseerd in de voorste kruisband behandeling

 Jordy heeft gewerkt met amateur- en topsporters. Van de jeugd van Excelsior Rotterdam tot de schaatsers van Holiday on Ice die hij heeft begeleid op een reis naar Australië en Nieuw Zeeland. Zij presteren op topniveau en verwacht van hun fysiotherapeuten hetzelfde topniveau. Maar ook voor een amateursporter is het belangrijk om hetzelfde niveau van fysiotherapie aan te bieden. 

B&B healthcare Den Haag

In 2019 heeft Jordy zelf kruisband en mijn meniscus gescheurd. Na een operatie is het samen met zijn collega’s gelukt om na een jaar weer topfit te kunnen presteren. Deze ervaring gebruikt hij om zijn patiënten op zowel fysiek als mentaal vlak te kunnen ondersteunen. 

nl_NLNL