Edwin Visser

Fysiotherapeut bij Movamento Rotterdam 

Edwin Visser is sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in peesklachten. Hij is werkzaam bij Movamento fysiotherapie in Rotterdam.

Edwin Visser is kniespecialist bij movamento

“Change is the only constant”

expertise per jaar

  • Peesklachten 75-99
  • sportgerelateerde knieklachten 75-99
  • Gecombineerd bandletsel 5-24
  • Mental performance coaching 50-74

werkervaring

Sinds 2001

SPECIALISME

Peesklachten

Over kniespecialist Edwin Visser

Edwin Visser is sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in peesklachten. Edwin heeft zich achtereenvolgens gespecialiseerd in sportfysiotherapie en manueel therapie. 

Edwin is gespecialiseerd in peesklachten

Vanaf het begin van zijn werkzaamheden is sport zijn grootste interesse geweest en heeft hier uitgebreide ervaring met het begeleiden van individuele topsporters en teams. Zo heeft Edwin 10 jaar voor de KNLTB gewerkt waar hij Davis Cup en Fed Cup team begeleiding verzorgd heeft en 3 jaar voor het Watersportverbond (olympisch zeilen) gewerkt heeft. Verder is Edwin hoofd fysiotherapie bij het Scapino Ballet Rotterdam en bij het ABN AMRO WTT en momenteel werkzaam voor het TeamNL Centrum Metropool voor de KNGU (Heren Turnen) en Movamento Rotterdam.

Movamento Rotterdam

Een andere interesse die Edwin heeft is onderzoek en onderwijs. Hij is gastdocent bij de masteropleiding Sportfysiotherapie bij de Hogeschool Rotterdam en is hij verbonden aan het Erasmus MC waar Edwin regelmatig meewerk aan wetenschappelijk onderzoek. Zo heeft Edwin meegewerkt aan een RCT dat de behandeling van jumpers knee onderzocht heeft.

nl_NLNL