Anne Pauw

Fysiotherapeut bij Fysiotherapie M. van der Ploeg in Angeren

Anne Pauw is sinds 2012 werkzaam als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in kindergerelateerde knieklachten. Ze werkt bij Fysiotherapie M. van der Ploeg in Angeren als kinderfysiotherapeut.

 

“Kinderen met knieklachten zijn geen kleine volwassenen. Zij verdienen aandacht en expertise in hun revalidatie en terugkeer richting de sport”

Anne Pauw

Kinderfysiotherapeut

Specialisme

Sportgerelateerde knieklachten per jaar

Werkervaring

Werkervaring sinds 2012

Over kniespecialist Anne Pauw

Anne Pauw is sinds 2012 zichzelf aan het specialiseren in het behandelen van de jonge sporter. In 2016 behaalde ze haar master kinderfysiotherapie en sindsdien behandeld Anne kinderen met knieklachten. Door samen te werken met de sportfysiotherapeut heeft ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot een kinderfysiotherapeut met speciale aandacht voor het sportende kind. 

Anne behandeld kinderen met knieblessures variërend van overbelasting-, groeiproblemen tot ernstigere knieletsels. Ze behandeld eveneens kinderen na een voorste kruisband letsel en/of reconstructie, maar ook kinderen met knieschijf instabiliteit (patella luxaties) en/of stabiliserende operaties helpt ze herstellen. Naast haar werkzaamheden binnen de praktijk geeft Anne met een collega sportfysiotherapeut (Dimitri Stefas) de cursus Sportrevalidatie bij kinderen voor het NPI. Daarnaast is ze als docent verbonden aan Avans+ sinds 2021 

Contact