Kniebraces

De getoonde prijzen zijn indicatief. Voor de actuele prijzen en het volledige aanbod klik hier.
Fysiosupply hanteert de scherpste prijzen.

Mueller Kniesleeve Gesloten Patella Medium

De patella is een sleeve die verwarmt, hierdoor voelt het kniegewricht soepeler en minder gevoelig aan. De kniesleeve geeft lichte ondersteuning aan de knie.

Bioskin Standard Knee skin

De Standard Kneeskin van BioSkin heeft een opening voor de patella en boven en onder circulaire fixatiebanden. Hierdoor blijft de kniebrace goed op haar plaats zitten, ook tijdens het sporten. Dankzij de baleinen biedt de kniebrace extra ondersteuning.

SecuTec Genu kniebrace

Kruisbandrupturen, letsels aan de collaterale ligamenten of een meniscusoperatie vereisen eventueel dat het kniegewricht een tijd van buitenaf moet worden gestabiliseerd. De SecuTec Genu is een lichte, maar stabiele knieorthese, het smalle aluminium frame is anatomisch gevormd, plat en sluit nauw aan. Hierdoor is de brace gemakkelijk aan- en uit te doen en uiterst comfortabel.

McDavid VOW Knie Wrap met Scharnieren en Straps

Deze McDavid knie wrap voorkomt blessures en zorgt voor een goede genezing dankzij polycentrische stabiliteitsscharnieren.

Push Sports Patellabrace

De Push med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. Universele maat.

Push Med Patella

De Push med Patellabrace biedt lokale druk op de kniepees en ondersteunt de patella. De pelote bestaat uit een huidvriendelijk en veerkrachtig polymeer. Universele maat.

Bauerfeind GenuTrain P3

De GenuTrain P3 biedt ondersteuning aan de knieschijf. Door het dragen van de GenuTrain P3 wordt kniepijn bij het strekken van het kniegewricht voorkomen, worden spieren geactiveerd, wordt pijn snel verminderd en het herstel versneld. Tijdens het dragen van de GenuTrain P3, wordt aanbevolen om te blijven bewegen om op deze manier de spieren en botten soepel en strak te houden. Hierbij moet niet gedacht worden aan intensieve sporten, maar aan lichte activiteiten zoals wandelen.

Bauerfeind GenuTrain S

De Bauerfeind GenuTrain S is een bandage met baleinen die de knie ondersteunt in zijn bewegingen, met name bij pijn aan de voorkant van het kniegewricht. Aan de voorzijde heeft de bandage een ringvormige visco-elastische pelotte die de pijn in het kniegewricht verlicht.

Bauerfeind GenuTrain

GenuTrain – de nieuwe generatie met Omega-pelotte, wanneer Uw knie instabiel aanvoelt, gezwollen of pijnlijk is, kan een GenuTrain kniebandage helpen. Zij ondersteunt het gewricht, werkt pijnverlichtend en stimuleert een snellere mobilisatie.