Hulpmiddelen

De getoonde prijzen zijn indicatief. Voor de actuele prijzen en het volledige aanbod klik hier.
Fysiosupply hanteert de scherpste prijzen.

Theragun Prime

Theragun Prime levert een diepe spier behandeling voor uw gehele lichaam. Dit Smart Percussie Therapy model is ergonomisch ontwikkeld voor iedereen. Gekoppeld aan onze gebuiksvriendelijke app, als uw gids, helpt de Theragun Prime u om te ontspannen van dagelijkse spanning en stress.

Pure2Improve Set Massageballen

De Pure2Improve Set Massage Ballen bestaat uit drie ballen; soft (geel), medium (rood) en hard (zwart). Ze verzachten pijn van o.a. triggerpoints, myofasci, spieren en zenuwen door gebruik te maken van acupressuurmassagetechnieken.

Pure2Improve Trainer Roller Black

De roller kan worden gebruikt om de stabiliteit en flexibiliteit van het lichaam te verbeteren. De Pure2Improve roller is extreem slijtvast en ideaal voor gebruik thuis of in de sportschool. De roller kan worden gebruikt voor het rollen van de spieren of voor trainingsoefeningen.

Pure2Improve Foam Roller

De Pure2Improve Foam Roller is een veelzijdig apparaat. Het kan op meerdere manieren worden gebruikt, van sportmassage en spierrevalidatie tot een volledige lichaamstraining. De roller heeft 2 zones die ontworpen zijn om beter te werken dan een standaard flat foam roller. De zones helpen om bloed en zuurstof naar de spieren te leiden en zorgen voor elasticiteit in de spieren. Met de roller kan er een nauwkeurige massage worden gegeven. De roller kan ook gebruikt worden voor een totale core body workout. Ontworpen voor alle soorten mensen en alle soorten gebruik.

Compex SP 2.0

Bedoeld voor sporters die één à twee keer in de week sporten. De SP 2.0 bevat alle basisonderdelen van elektrische stimulatie die sporters nodig hebben: ontwikkeling van het lichaam, spieropbouw, relax en snel herstel.

Compex FIT 1.0

Bedoeld voor sporters die één à twee keer in de week sporten en in vorm willen blijven. De FIT 1.0 bevat programma's voor de ontwikkeling van het lichaam, zoals spieropbouw, en twee wellnessprogramma's.