Leon Krznaric
Fysiotherapie bij Sportgeneeskunde Rotterdam in Rotterdam
Leon Krznaric is als fysiotherapeut bij Sportgeneeskunde Rotterdam voornamelijk met sporters bezig. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en de behandeling van de voorste kruisband.
Michael de Levie
Fysiotherapeut

Expertise top 5

Voorste kruisband (35-49)

Peesklachten (35-49)

Knieschijfklachten (15-24)

Meniscus (15-24)

Sport gerelateerde klachten (>150)

* Aantal blessures per jaar.

Specialisme

41
Voorste kruisband per jaar

Werkervaring

+10

Werkervaring sinds 2014
Over Leon Krznaric

Leon Krznaric is als fysiotherapeut bij Sportgeneeskunde Rotterdam voornamelijk met sporters bezig. Hij is gespecialiseerd in sportgerelateerde knieklachten en de behandeling van de voorste kruisband.  

Vooral sporters met een blessure die een afwijkend beloop hebben en daardoor wat complexer zijn, vindt Leon echt interessant. Welke factoren houden de blessure in stand of belemmeren het herstel? Vraagstukken waar hij tijdens zijn masterstudie Sportfysiotherapie naar eigen zeggen “verliefd” op werd.

Leon houdt niet van stil zitten, maar ook niet van stil staan. Hij blijft zichzelf ontwikkelen en heeft zich in de afgelopen jaren, na het afronden van de sportacademie, steeds verder gespecialiseerd in zijn werk als fysiotherapeut. Ook naast zijn werk zorgt Leon ervoor dat hij bezig blijft, hij voetbalt 3 keer per week, en doet één maal per week duursporten als hardlopen, wielrennen en zwemmen. In zijn “mini-gym@home” doet hij zijn kracht- en HIIT trainingen.

Sportgeneeskunde Rotterdam
Jan Leentvaarlaan 37-47
3065DC Rotterdam
Nederland

Contact

preloader