Trainingsmaterialen

Diverse oefen- en trainingsmaterialen voor de knierevalidatie

dumbels

Hexa Dumbbells 1 – 50 kg (Per Stuk)

De Hexa Dumbbells 1 - 50 kg (Per Stuk) zijn niet rond, zoals de meeste andere dumbbells, maar hebben zeshoekige uiteinden. Hierdoor kunnen ze niet wegrollen als je ze neerlegt. De dumbbells zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Ze worden per stuk verkocht.
Squat schijven gewichten

Muscle Power Olympische Gietijzeren Halterschijf

De Muscle Power Olympische Halterschijf is sterk en afgewerkt met een duurzame grijze poedercoating. De schijven zijn voorzien van een comfortabele voorgevormde grip.
Powerbag zandzak

Power bag 5 – 25kg Muscle Power

De Muscle-Power Power Bag is stevig en ziet er ook nog eens goed uit. Door de goede kwaliteit kan je er fanatiek mee trainen en kan je er mee gooien en kun je ze laten vallen. Met de powerbag is het mogelijk om iedere spier in je lichaam te trainen en is het mogelijk om je uithoudingsvermogen te verbeteren en er krachttrainingen mee uit te voeren. De powerbag is een complete trainingstool, meer heb je eigenlijk niet nodig. Bij bootcamp en crossfit worden de powerbags ook regelmatig gebruikt. Natuurlijk kun je de bag zowel thuis als buiten gebruiken. De powerbag is veelzijdig, je doe er squats mee, of swings, je kunt er pushups op doen, of ren er mee op je rug. De mogelijkheden zijn eindeloos.
kettlebell

Tiguar Gietijzeren Kettlebell RAW

Het oppervlak van de kettlebell wordt beschermd door een speciale verf. De RAW gietijzeren Tiguar kettlebells zijn gepoedercoat, wat voor extra visuele voordelen zorgt. De kettlebell is in veel verschillende gewichten te koop en kan gebruikt worden voor veel verschillende oefeningen.
balans kussen

Airex Balansmat Mini

De Airex Balansmat Mini is een compacte balansmat die makkelijk overal mee naar toe kan worden genomen. De balansmat bevordert mobiliteit, stabiliteit en evenwicht. De mat is voorzien van een anti-sliplaag en heeft een antracietgrijze kleur.
balans mat

Airex Balansmat Elite

De Airex Balansmat Elite is een aangepaste versie op de Airex balansmat. Een noppenprofiel aan beide kanten van de mat voorkomt het wegschuiven bij sprongoefeningen en is beter bestand tegen beschadigingen bij gebruik met schoenen.
Bosuball

BOSU Balance Trainer PRO Edition

Het ultieme middel om balans te trainen. De BOSU Balanstrainer Pro Edition motiveert tot actief trainen: van gedoseerde core stability training tot knallende powerjumps, in personal training of groepsles. De BOSU Balanstrainer Pro Edition wordt gebruikt door sporters, personal trainers en fysiotherapeuten. Van cardio groepstraining tot buikspieroefeningen, de balanstrainer kan voor veel soorten training worden ingezet.
elastiek loops

Thera-Band Loops

De Thera-Band Loops zijn elastische ronde banden zonder uiteinde. De banden zijn verkrijgbaar in drie maten en er is keuze uit vier weerstandsniveaus, van extra licht tot extreem zwaar. De banden zijn geschikt voor verschillende kracht- en balanstrainingen, maar ook te gebruiken bij revalidatie en blessures.
loops fysio

Powerbands Set Lady

De Powerbands Set Lady is een stijlvolle mini bands set met drie verschillende mini bands van 22x5cm in mooie roze-paarse kleuren. Het is speciaal ontworpen voor vrouwen en fashionista atleten, die graag tijdens hun training en workouts in stijl willen blijven. De Powerbands Set Lady wordt geleverd inclusief een kleine opbergzakje, twee polsbandjes, quick-start workout poster en een code voor een 4-weeks trainingsprogramma te vinden op de officiële website.
Slamball

LMX. Slamball

The LMX1240 LMX. Slamball (6 - 20kg) is the only ball that is suitable for 'slamming'! These balls do not bounce as soon as they hit the ground, so you can easily repeat the exercises with speed.
medicine ball

Pure2Improve Medicine bal

Pure2Improve Medicine Bal is een grote, zware, stevige bal die wordt gegooid en opgevangen om te oefenen. Een grote variatie aan oefeningen kan worden uitgevoerd met de Medicine ballen van Pure2Improve. Materiaal van de medicine ballen is 100% rubber.

Slam Ball

De Slam Ball is zeer populair in Nederland. Deze ballen die gemaakt zijn van stevig PVC en gevuld met zand zijn geschikt voor oefeningen waarbij de bal tegen de muur of vloer wordt gegooid. De Slam Ball is dus uitstekend geschikt voor oefeningen als Med Ball Slams of Wall Throws. Ideaal hieraan is dat de bal niet op stuitert maar gelijk 'dood' neer valt.

Contact