Edwin Visser

Fysiotherapeut bij FS Fysio in Capelle a/d Ijssel

Edwin Visser is sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in peesklachten. Hij is werkzaam bij FS Fysio in Capella a/d Ijssel.  

“Change is the only constant”

Edwin Visser

manueel/sportfysiotherapeut

Specialisme

Peesklachten per jaar

Werkervaring

Werkervaring sinds 2001

Over kniespecialist Edwin Visser

Edwin Visser is sinds 2001 werkzaam als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in peesklachten. hij heeft zich achtereenvolgens gespecialiseerd in sportfysiotherapie en manueel therapie. 

Vanaf het begin van zijn werkzaamheden is sport zijn grootste interesse geweest en heeft hier uitgebreide ervaring met het begeleiden van individuele topsporters en teams. Zo heeft Edwin 10 jaar voor de KNLTB gewerkt waar hij Davis Cup en Fed Cup team begeleiding verzorgd heeft en 3 jaar voor het Watersportverbond (olympisch zeilen) gewerkt heeft. Verder is hij hoofd fysiotherapie bij het Scapino Ballet Rotterdam en bij het ABN AMRO WTT en momenteel werkzaam voor het TeamNL Centrum Metropool voor de KNGU (Heren Turnen) en FS Fysio in Capelle a/d Ijssel.

Een andere interesse die Edwin heeft is onderzoek en onderwijs. Hij is gastdocent bij de masteropleiding Sportfysiotherapie bij de Hogeschool Rotterdam en is hij verbonden aan het Erasmus MC waar Edwin regelmatig meewerk aan wetenschappelijk onderzoek. Zo heeft hij meegewerkt aan een RCT dat de behandeling van jumpers knee onderzocht heeft.

Contact